Jak už tomu bývá, když nějaký server vydá řadu zbrusu nových fotek k nějakému nadcházejícímu titulu, první oficiální trailer bude pravděpodobně nedlouho poté následovat. Výjimkou není ani chystaný remake Toxického mstitele, slavné satirické klasiky z roku 1984, na jehož první upoutávku se můžete podívat výše.

A hned vám po ní bude jasné, proč bude snímek mládeži nepřístupný. Opravdovou pochoutkou se stane druhá polovina traileru, ve které to titulní mstitel pořádně „natře“ (Chápete, ne? Protože má mop.) zločincům ve fast foodové restauraci. A rozhodně se nebude držet zpátky. Je akorát škoda, že ani první upoutávka nám titulní postavu stále ještě neukáže v celé její kráse, ale doufejme, že napraví až plnohodnotný oficiální trailer. 

Jak už dlouho víme, příběh filmu se bude točit kolem zesměšňovaného údržbáře Winstona Gooze, kterého si zahraje Peter Dinklage (Hra o trůny). Rozhodně se nedá říct, že by se měl nějak extra dobře. Zemřela mu žena, v rámci čehož se nyní sám snaží starat se o svého nevlastního syna Wadea (Jacob Tremblay).

Wisnton však vážně onemocní, nicméně jeho zaměstnavatel Bob Garbinger (Kevin Bacon), jenž vede firmu Garb-X Health Club, nad tím jen mávne rukou. Proto se ho Winston pokusí okrást, nicméně během toho spadne do kádi s toxickým odpadem, což ho transformuje v hrozivé monstrum. Touha po pomstě však z něho nevymizela. 

Dále se ve filmu objeví například Elijah Wood, který si zahraje slizkého Fritze Garbingera, Bobova bratra a pravděpodobně i jeho věrného stoupence. O scénář a režii se postaral herec Macon Blair, který v roce 2018 napsal thriller Zastavte temnotu od Netflixu. Jeho celovečerním režijním debutem byl zas krimi thriller I Don't Feel at Home in This World Anymore (2017).

V remaku Toxického mstitele se dále objeví herci jako Jane Levy, Taylour Paige, Julia Davis, Sarah Niles, Spencer Wilding a Jonny Coyne.

Snímek premiéroval minulý týden na americkém festivalu Fantastic Fest, zatím ale není známo, kdy přesně dorazí také do světových kin.