Před necelými dvěma měsíci jsme se dočkali nálože nových fotek ke snímku Pet Sematary: Bloodlines, prequelu k filmové adaptaci Řbitova zvířátek od Stephena Kinga z roku 2019. A nyní zde konečně máme také první oficiální trailer, na který se můžete mrknout výše.

Příběh nás tentokrát zavede do roku 1969, hlavní postavou by se měla stát mladší verze Juda Crandalla (Jackson White), jenž v byl v původním příběhu starým sousedem rodiny Creedů. Jud chce především konečně opustit své rodné město, ale vše se pro něho začne měnit ve chvíli, kdy narazí na strašlivou a zlou sílu, jež je zakořeněná hluboko v temné minulosti celého města a jeho vlastní rodiny. 

Jud proto musí shromáždit své přátele z dětství, aby se mohli zlovolným silám postavit a zastavit ho dřív, než bude příliš pozdě. Nejnovější trailer prozrazuje, že jednou z primárních hrozeb se patrně stane postava jménem Timmy (Jack Mulhern), kterého pohřbil sám jeho otec Bill (David Duchovny).

Timmy však následně vstane z mrtvých, aby Judovi a jeho blízkým udělal ze života peklo. Trailer toho ovšem možná ukazuje až moc, ale i tak budeme doufat, že nám Paramount nadělí alespoň částečně slušnou hororovou podívanou, ze které bude mrazit v zádech. 

O scénář a režii se postarala filmařka Lindsey Beer, pro kterou bude snímek režisérským debutem. Spolu s ní na scénáři pracoval také Jeff Buhler, tvůrce seriálu Nightflyers (2018).

Dále se ve snímku objeví herci jako Henry Thomas, Pam Grier, Natalie Alyn Lind, Forrest Goodluck, Samantha Mathis, Glen Gould, Vincent Leclerc a Mabel Tyler.

Snímek bude na službě Paramount+ premiérovat 6. 10. 2023, u nás by ho tudíž mohl uvést SkyShowtime.