Povedený Sebevražedný oddíl od Jamese Gunna z minulého roku byl sice pro mnohé velice zábavnou podívanou, ale peněz příliš nevydělal. I tak ale na něho vznikl seriálový spin-off jménem Peacemaker, ve kterém se hlavní role ujal sympaťák John Cena. Už nějakou dobu ale víme, že to nebude jediný seriál, který bude vycházet podle Gunnova filmu. Web Variety totiž oznámil, že v přípravě je další DC série, která by se měla zaměřit na Amandu Waller, chladnou a pragmatickou zakladatelku Sebevražedného oddílu, kterou v obou filmových verzích ztvárnila Viola Davis. Herečka údajně momentálně s producenty o návratu do role jedná. Pokud by nakonec se svou účastí souhlasila, tak seriál by měl navázat na události první série Peacemakera. 

Herečka v současné době hraje Michelle Obamovou v novém seriálu První dáma, který se zaměřuje na manželky různých prezidentů. V přípravě je také film The Woman King, kde hraje hlavní roli Naniscy, generálky čistě ženské vojenské jednotky v království Dahomey. Je tudíž otázka, zda bude mít pro roli nakonec čas. Nutno také podotknout, že připravovaný spin-off nebude natáčet James Gunn, který se postaral jak o Sebevražedný oddíl, tak i o Peacemakera. Měl by se však pro seriál stát jedním z výkonných producentů. O scénář by se měla postarat Christal Henry, která se například podílela na tvorbě seriálů jako Watchmen, 13. okrsek a Chicago: Zákon ulice.

Sám James Gunn se ale v budoucnu pochlubí dalším seriálovým projektem. Pokud však očekáváte, že se ponese v komediálním duchu, kterým oplývají i jeho předešlá dvě díla z DC univerza, tak možná budete překvapení. Gunn totiž oznámil, že tentokrát půjde sranda krapet stranou. V jednom rozhovoru na začátku roku uvedl následující:

,,Momentálně pracujeme na něčem jiném, bude to seriál, který bude přímo propojený s tímto univerzem. Nic vám o tom však říct nemůžu. Nemyslím si ale, že to bude ve stejném žánru, v jakém byl Peacemaker, nebude to taková komedie. Zasazení ale bude stejné.“

Gunn taktéž divákům nadělí druhou sérii Peacemakera, pro kterou má zrežírovat veškeré epizody. Zatím však není známo, kdy přesně se jí dočkáme.