Pozor. Pokud se chcete nechat sami překvapit, tak následující řádky raději nečtěte.

Anebo to možná překvapení vůbec nebude, protože to očekáváte už od řady první. Série Better Call Saul, která se zaměřuje na osudy právníka Saula Goodmana, populární postavy z legendárního seriálu Breaking Bad, čeká v nadcházejících dnech start šesté a poslední řady. Už od první sezóny se však fanoušci dohadovali o tom, zda se v seriálu eventuálně dočkáme také ikonického dua, které tvoří Walter White a Jesse Pinkman. Nyní už je to ale jasné. Představitelé obou slavných postav z Breaking Bad, tedy Bryan Cranston a Aaron Paul, se skutečně v poslední řadě Better Call Saul objeví. Potvrdil to Peter Gould, jeden ze seriálových tvůrců. 

I sám Gould prozradil, že otázkou Walterova a Jesseho návratu se začali zabývat už při tvorbě první série. Jak se ale zdá, jejich comeback si nechali hezky na úplné finále, aby mělo ten správný říz. Gould však neprozradil, jak přesně se mají Walter a Jesse vrátit. To se zkrátka budeme muset nechat sami překvapit. K návratu obou oblíbených antihrdinů se vyjádřil i Vince Gilligan, který je původním otcem seriálu Breaking Bad. Ten mimo jiné uvedl následující:

,,Byla by zatracená škoda, kdyby seriál skončil, aniž by se v něm [Cranston a Paul] objevili, ne?“

O poutu mezi Breaking Bad a Better Call Saul se vyjádřil i sympaťák Bob Odenkirk, který prohnaného právníka v obou seriálech ztvárňuje:

,,Osobně mám pocit, že ty dva seriály – Breaking Bad a Better Call Saul — jsou v poslední sezóně propojeny ještě více než kdy jindy. A řekl bych, že to bude překvapivé a skvělé, přiměje vás to znovu se na Breaking Bad podívat.“ 

Propojení obou seriálů ostatně není žádná novinka. V Better Call Saul se kromě Goodmana objevila i celá řada dalších známých postav, které fanoušci mohou znát ze seriálového příběhu o Heisenbergovi. Vrátilo se tak mnoho starých známých, včetně Hectora (Mark Margolis), Dona Eladia (Luis Politti) a zabijáckých dvojčat (Luis a Daniel Moncada). Fanoušci byli ale také v páté řádě svědky návratu Hanka Schradera (Dean Norris) a Stevena Gomeze (Steven Michael Quezada). Tak doufejme, že návrat Waltera a Jesseho bude jaksepatří velkolepý a důstojný.

Premiéra šesté řady Better Call Saul je stanovená na 18. 4. 2022.