Studio Magnolia Pictures se nedávno pochlubilo trailerem na nízkorozpočtový horor z Portugalska, který ponese název Amelia's Children. Podívat se na něj můžete výše.

Jednou z hlavních postav se stává Edward (Carloto Cotta), který se spolu se svou přítelkyní Riley (Brigette Lundy-Paine) vydává do nádherné vily vysoko v horách severního Portugalska, aby našel svou biologickou rodinu. Ve vile se setká jak se svým charismatickým dvojčetem, tak i vlastní matkou, od kterých snad konečně zjistí, kdo vlastně je a odkud pochází. Na nějaké šťastné rodinné shledání ale může Edward rovnou zapomenout, protože jeho bratr i matka se začnou chovat podivně. A už brzy zjistí, že ho s nimi spojuje strašlivé tajemství. 

O scénář a režii se postaral Gabriel Abrantes, který má za sebou například drama Paláce lítosti (2011) a fantasy komedii Diamantino (2018).

Dále se ve snímku objeví herci jako Carla Maciel, Anabela Moreira, Filipe Vargas, Chico Chapas, Margarida Moreira, Cleo Tavares, Luis Rallo a David Arnaiz.

Snímek bude uveden na VOD 1. 3. 2024.