Seriálový remake slavné akční klasiky Pravdivé lži, o kterou se v roce 1994 postaral James Cameron, bude premiérovat už za necelý měsíc. V rámci toho jsme se proto dočkali zbrusu nového traileru, na který se můžete podívat výše.

Nová upoutávka nám toho příliš nového neukáže, ale na jejím konci se objeví herec Tom Arnold, který v původním snímku se Schwarzeneggerem ztvárnil postavu Giba. Zatím však není přesně známo, koho ztvární zde, ale zdá se, že to bude jakýsi nový Harryho parťák. Co se hlavního děje týče, seriálové Pravdivé lži se budou tentokrát ubírat trochu jiným směrem.

Opět se tak dočkáme postavy Harryho Tuskera (Steve Howey), který zde vykonává úlohu prvotřídního mezinárodního špióna pro americkou agenturu s názvem Omega Sector. Jeho žena Helen (Ginger Gonzag) je však často frustrovaná z toho, že její manžel věčně není doma, v rámci čehož ho začne podezírat, že má milenku. 

Následně však ke svému šoku zjistí, že její manžel nemá žádný románek s jinou ženou, ale je ve skutečnosti tajným agentem, na kterého se jen lepí nebezpečí. S Harryho tajemstvím, které je nyní odhaleno, je tak Helen následně najata, aby se připojila k Harryho elitnímu týmu špionů, což jejich manželství dodá tolik potřebnou jiskru.

V upoutávce se také dočkáme postavy na první pohled neškodné chůvy, která je ale ve skutečnosti profesionálním zabijákem. Protože když jste rodiče a jdete zachraňovat svět, o vaše děti musí být jaksepatří skvěle postaráno, to je jasné. Zcela původně jsme se seriálu měli dočkat ke ke konci tohoto měsíce, ale nakonec se o necelý týden opozdí. Teď už se jen musíme modlit, aby se jednalo o alespoň trochu důstojnou napodobeninu, která nebude dělat originálu ostudu. 

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal Matt Nix, který je zodpovědný za vznik seriálů jako Status: Nežádoucí, Polda a polda a X-Men: Nová generace. O režii jednotlivých epizod se postaral Anthony Hemingway.

V seriálu se také dočkáme herců jako Erica Hernandez, Omar Miller, Mike O'Gorman, Annabella Didion a Lucas Jaye.

Oficiální premiéra na Paramount+ je stanovena na 1. 3. 2023.