Už za necelé dva měsíce k nám dorazí nová velkolepá DC podívaná, ve které budou vzduchem svištět nejenom různí superhrdinové, ale i jeden pořádně namíchnutý drak. Snímek Shazam! Hněv bohů představuje svůj nový trailer, podívat se na něj můžete výše.

A jak už nějaký ten pátek víme, ve druhém díle ztvární významné role dvě herecké legendy, respektive je řeč o charismatické Helen Mirren, kterou uvidíme v roli bohyně Hespery, a krásce Lucy Liu, která zas ztvární Kalypsó. K nim se ještě přidá vycházející hvězda Rachel Zegler, která zas ztvární Antheu. Toto trio tak bude představovat dcery titána Atláse, kterým se ani trochu nelíbí, že Billy Batson (Asher Angel) využívá schopnosti jejich otce, aby se mohl měnit na mocného Shazama (Zachary Levi). 

A jak je z traileru patrné, mezi ním a božskými sestrami se rozpoutá bitva epických rozměrů, do které se zapojí i zbytek Billyho přátel. Peter Safran, producent filmu a jeden z momentálních šéfů DC Films, už minulý na jaře fanouškům slíbil, že se ve filmu dočkáme celé řady mytologických tvorů, například minotaurů, harpyjí a patrně i chimér. A i když se valná část filmu bude odehrávat v USA, tak se eventuálně podíváme nejen do Athén, ale i do samotné říše bohů.

Zachary Levi navíc slibuje, že druhý díl bude skrznaskrz velkolepější. A po zhlédnutí nejnovějšího traileru mu to docela věříme. Otázkou ovšem je, zda s této „šarvátky“ vůbec Shazam a jeho parťáci tentokrát vyjdou vítězně, přece jenom budou nyní vzdorovat samotným bohyním. 

Režie druhého dílu Shazama se opět ujal David F. Sandberg, stejně tak scénář si opětovně vzal pod palec Henry Gayden.

Ve filmu se mimo jiné dočkáme také herců jako Jack Dylan Grazer, Adam Brody, Ross Butler, D.J. Cotrona, Grace Fulton, Meagan Good a Djimon Hounsou.

Oficiální premiéra je stanovená na 16. 3. 2023.