Za necelé dva měsíce dorazí do amerických kin nový thriller jménem The Man in the White Van, který trochu připomíná Spielbergův kultovní Duel (1971). Tentokrát ale hlavního protagonistu nebude nahánět žádná černá cisterna, nýbrž bílá dodávka. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh, který bude vycházet ze skutečných událostí, nás zavede na Floridu roku 1974, kde se mnoho lidí záhadně zcela beze stopy ztratilo. Hlavní hrdinou se stává mladá dívka jménem Annie (Madison Wolfe), která se stane cílem tajemného řidiče bílé dodávky. Ta den co den sleduje téměř každý její pohyb. I přestože se celá situace začne zhoršovat, rodiče Annie její obavy nesdílejí. Brzy se tak mladá hrdinka ponoří do děsivé noční můry, která otřese celým jejím světem.

Poslední třetina traileru toho zase zbytečně ukazuje moc, ale jinak by se z toho mohl vyklubat vcelku fajn napínavý thriller. Tak snad se dostane i k nám. 

O scénář a režii se postaral Warren Skeels, který má za sebou dokumentární snímek Thespians (2010). Spolu s ním na scénáři pracovala ještě Sharon Y. Cobb (June).

Dále se ve snímku objeví herci jako Brec Bassinger, Ali Larter, Sean Astin, Skai Jackson, Gavin Warren, Noah Lomax, Addison Riecke, Dylan Summerall, Stacy Ann Rose a Ryan Whitney.

V amerických kinech od 13. 12. 2024, zatím není známo, zda se filmu dočkáme i u nás.