Stýská se vám po Dannyho parťácích? A co byste řekli na jejich trochu experimentální verzi, která navíc trochu přičichává k filmové sérii Mission: Impossbile? Něčím podobným by totiž měl být nadcházející Netflix seriál jménem Kaleidoscope, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se tak zaměří na partičku profesionálních zlodějů, kterou vede zkušený Leo Pap (Giancarlo Esposito). Tahle banda už má za sebou celou řadu úspěšných loupeží, ovšem nyní je čeká výzva všech výzev. Budou muset proniknout do možná nejzabezpečenějšího trezoru na světě, jehož úspěšné vyloupení se zdá být nemožné. Ale komu se to podaří, na toho čeká pohádková odměna v podobě 7 miliard dolarů. A za to už si člověk nějakou tu dražší cetku určitě bude moci koupit. Trezor však chrání nejenom moderní technologie, ale také speciální tým, který se nebude bát jít přes mrtvoly. 

Samotný trezor patří mocnému magnátovi jménem Robert Salas (Rufus Sewell), se kterým má ovšem Leo nevyřízené účty. Oba totiž kdysi bývali parťáky, ovšem při jedné patrně ne úplně vydařené akci nechal Salas Lea na pospas smrti, v rámci čehož si nechal celou škváru pro sebe. Posléze se z něho stal úspěšný miliardář, který začal s životem snů. Leo se však chystá svému parťákovi pomstít. A to vykradením výše zmíněného trezoru.

Ovšem pozor, údajně by se mělo jednat o nelineární a krapet experimentální seriál. Epizody totiž údajně lze sledovat v libovolném pořadí, přičemž vedou vždy k epickému závěru se samotnou loupeží. Příběh a jednotlivé epizody pokrývají různá časová období života zlodějů, od 24 let před loupeží až po šest měsíců poté. Upoutávka sice napovídá, o čem budou některé epizody pojednávat, například propojení minulosti Salase a Lea, ale samotný zážitek se bude lišit v závislosti na tom, v jakém pořadí diváci epizody sledují.

Tvůrcem a hlavním scenáristou se stal americký spisovatel Eric Garcia, který se například podílel na scénáři k filmu Repo Man z roku 2010, filmové adaptaci jeho knihy The Repossession Mambo. O režii jednotlivých epizod se postarali Mairzee Almas, Everardo Gout a José Padilha.

Dále se seriálu dočkáme herců jako Paz Vega, Tati Gabrielle, Niousha Noor, Stacey Oristano, Hemky Madera a Jordan Mendoza.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 1. 1. 2023.