Snad už někdy po novém roce se k nám dovalí snímek All of Us Strangers, zajímavě vyhlížející drama s prvky nadpřirozena, ve kterém se v hlavní roli objeví Andrew Scott. Studio Searchlight Pictures se nedávno pochlubilo krátkým trailerem, ve kterém se především chlubí nadšenými reakcemi z různých recenzí. Na upoutávku se můžete podívat výše.

Příběh by se měl zaměřit na scenáristu jménem Adam (Scott), který jednoho dne natrefí na svého tajemného souseda Harryho (Paul Mescal), do něhož se hned zakouká. Posléze začne Adam být čím dál více zaujatý vzpomínkami na svou minulost. V rámci toho se mu začne zamlouvat představa návratu do svého bývalého domova, kde vyrůstal. Tam najde své rodiče (Claire Foy a Jamie Bell), kteří se od té doby, co před 30 lety zemřeli, vůbec nezměnili. Film tak má vycházet z knižní předlohy Strangers z roku 1987, kterou napsal japonský scenárista a autor Taichi Yamada.

O scénář a režii se postaral britský filmař Andrew Haigh, který nám nadělil snímky jako Víkend (2011), 45 let (2015) a Lean on Pete (2017).

Dále se ve filmu objeví herci jako Carter John Grout, Ami Tredrea, Cameron Ashplant, Lincoln R. Beckett, Jack Cronin, Christian Di Sciullo a Oliver Franks.

K nám by se mohl snímek dostat někdy po začátku příštího roku, přesné datum premiéry ale zatím stále neznáme.