V akčním žánru se ze psů stávají vyloženě posvátná stvoření. Kdo na ně vztáhne ruku, toho čeká krutý a nemilosrdný trest. Ve stopách Johna Wicka tak půjde i hlavní hrdinka v nadcházejícím akčňáku The Wrath of Becky, který bude volným pokračováním snímku Becky z roku 2020. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se opět zaměří na titulní holčinu (Lulu Wilson), jejíhož otce zabila zlovolná skupinka neonacistů. O dva roky později se tak snaží opět obnovit svůj život, nicméně u žádné pěstounské rodiny nikdy dlouho nevydrží. Skutečný domov ale začne nacházet u starší ženy jménem Elena (Denise Burse). Na nějaký nový poklidný život ale může Becky rovnou zapomenout, protože jak nám trailer prozradí, v práci trochu namíchne skupinku podezřele vyhlížejících chlapíků. Z těch se ale vyklubou členové neonacistického gangu Los Hombres Nobles, se kterými si rozhodně není radno zahrávat. Rozhodnou se proto vpadnout do domu Becky a Elen, kde unesou dívčina psa Diega. 

To byla ale samozřejmě hrubá chyba, protože Becky, která rozhodně není žádnou křehoučkou princezničkou a se smrtí už má své zkušenosti, se rozhodne Diega dostat zpátky. A to i za cenu toho, že za sebou zanechá haldu mrtvol. Becky je totiž smrtící bojovnicí, která umí dělat parádní salta a slušně se ohání i s nožem.

Ovšem jak je z upoutávky zřejmé, její arzenál bude obsahovat i různé bouchačky, mačety a kuše. Když už mluvíme o kuších, primárním padouchem filmu se pravděpodobně stane vůdce celé skupiny jménem Darryl (Seann William Scott), kterého určitě ani trochu nepotěší, že mu nějaký šestnáctiletý spratek postupně likviduje lidi. 

O scénář a režii se tentokrát postaralo duo Matt Angel a Suzanne Coote, které nám v minulosti například nadělilo hororové thrillery The Open House (2018) a Hypnotic (2021).

Dále se ve snímku objeví herci jako Courtney Gains, Michael Sirow, Matt Angel, John D. Hickman, Aaron Dalla Villa, Jill Larson, Kate Siegel, Gabriella Piazza a Alison Cimmet.

Snímek se ve vybraných kinech objeví 26. 5. 2023, následně by pak měl doputovat i na VOD.