Buďte na své psy hodní! A za žádných okolností je nenechávejte někde ztracené! Šance totiž jsou, že se to ve výsledku obrátí proti vám. A to dost krutě. Přesně o tom bude také pojednávat nadcházející komedie jménem Strays, ve které se hlavními (anti)hrdiny stanou právě tito čtyřnozí nejlepší přátelé člověka. Na oficiální trailer se můžete podívat výše (Akorát ho kvůli věkovému omezení budete muset zhlédnout přímo na Youtubu).

Příběh se zaměří na malého a veselého pejska jménem Reggie (Will Ferrell), kterému přijde, že si žije perfektním životem. Každý den si hraje venku, v noci si zaleze do teplého pelechu a pořád může trávit čas se svým úžasným a skvělým páníčkem Dougem (Will Forte). Skutečnost je ovšem taková, že Doug je hulvátský alkoholik, který Reggieho nemá ani trochu rád, přičemž se ho už několikrát pokusil „nenápadně“ zbavit. Jednoho dne ho ale nechá ve víru velkoměsta. A to začne být malér. 

Následně Reggie narazí na dalšího zbloudilého psa, kterým je drsňák Bug (Jamie Foxx). A ten Reggieho přesvědčí o tom, že Dougovi na něm nikdy ve skutečnosti nezáleželo. Bug se proto rozhodne našeho malého a zoufalého protagonisty ujmout, aby mu ukázal, jak to vlastně ve městě chodí pro toulavé psy. A Reggie tak postupně zjišťuje, že ona samostatnost, která například zahrnuje živení se z lidských odpadků a ohopsávání trpaslíků na zahradách, není zas tak špatná.

Přesto mu to ale nedá a rozhodne se, že se vrátí do svého bývalého domova, aby se mohl Dougovi řádně pomstít. Ovšem nikoliv tak, že mu počůrá pneumatiku od auta, Reggie totiž zcela vážně hodlá Dougovi ukousnout jeho nádobíčko. Na onu cestu pomsty se s ním proto ještě vydává nejenom Bug, ale i dva další zatoulaní psíci. 

O režii se postaral Josh Greenbaum, který je například zodpovědný za komedii Barb a Star jedou do Vista del Mar. Scénář zas zpracoval Dan Perrault.

Dále si ve snímku zahrají herci jako Hannah Alline, Andrea Laing, Charity Cervantes, Garrett Hines, Mike Dolphy, Jade Fernandez a Tinashe Kajese.

Oficiální premiéra je stanovená na 9. 6. 2023.