Za necelé dva měsíce bude na Disney+ premiérovat švihle vyhlížející komedie Quiz Lady, ve které si hlavní dvě protagonistky zahrají Awkwafina (Renfield) a Sandra Oh (Chirurgové). Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Také jste občas nechápavě kroutili hlavou, když vaše babička odmítla zkusit zasoutěžit v AZ kvízu, i přestože při jeho sledování znala odpověď snad na každou otázku? V nadcházejícím snímku se totiž jistá milovnice vědomostních soutěží skutečně vypraví jednu z nich vyhrát, ovšem zde je hlavním hnacím motorem především záchrana pejska. Hlavní hrdinkou se tak stává chytrá Anne (Awkwafina), která bude muset splatit gamblerské dluhy své zmizelé matky. Ta dluží hromadu peněz chlapíkovi jménem Ken (Jon Park), který kvůli tomu unesl Annina psa. 

Anne tak bude muset rychle přijít na způsob, jak co nejdříve získat 80 tisíc dolarů, teprve poté získá svého psíka zpátky. Naštěstí na scénu přichází Annina sestra Jenny (Sandra Oh), která se svou povahou od nemůže od Anny více lišit. Při sledování jakési známé vědomostní soutěže, jejíhož moderátora si zahraje Will Ferrell, si ale Jenny všimne, že její sestra zná odpověď snad na každou otázku.

A rázem je na světě plán, kterak rychle získat požadované peníze. Obě sestry se proto společně vydávají na road trip napříč Spojenými státy, aby se Anne mohla zúčastnit vědomostní soutěže a vyhrát v ní pořádný balík. Jak je ale z traileru vidno, žádná pohodová a klidná cesta to rozhodně nebude. 

O režii se postarala filmařka Jessica Yu, která točila epizody pro seriály jako Chirurgové (2005), Tohle jsme my (2016) a Proč? 13x proto (2017). Scénář zpracovala Jen D'Angelo (Hokus pokus 2).

Dále se ve snímku objeví herci jako Jason Schwartzman, Holland Taylor, Tony Hale, Angela Trimbur, Joe Chrest, Charlie Talbert, Amy Tolsky, Camrus Johnson, Choppy Guillotte, Charles Green, Jon Park, Betsy Holt, Summer Selby a Ammie Masterson.

Snímek bude na Disney+ premiérovat 3. 11. 2023.