Za necelý měsíc nám studio Sony nadělí svou novou a trhle vyhlížející komedii jménem Nic ve zlým, ve které se hlavní role zhostí Jennifer Lawrence. Nedávno jsme se proto dočkali nového oficiálního traileru, na který se můžete podívat výše.

Jak už od minulé upoutávky víme, děj bude vyprávět o krasavici jménem Maddie (Lawrence), která se ocitne v pěkně zapeklité situaci. Nejenže má kvůli soudnímu příkazu přijít o své auto, ale také se zdá, že ztratí i střechu nad hlavou. Naštěstí ale její kamarádka Sara (Natalie Morales) přijde se zajímavou pracovní nabídkou. Dva bohatí manželé hledají někoho, kdo by jim pomohl dostat jejich devatenáctiletého syna Percyho (Andrew Feldman) z komfortní zóny před jeho odchodem na vysokou. Percy se zdá být opravdu velkým introvertem, který je nějakým milostným životem zcela nepolíbený. A Maddie na nabídku následně kývne. 

Její velkolepý úkol, jenž by měl být ideálně završen Percyho ztrátou panictví, však nebude vůbec jednoduchý. Jelikož ale oba rodičové nabízejí za pomoc nové auto, Maddie je odhodlaná z Percyho udělat krále všech pařmenů s dostatkem sexuálních zkušeností. Sama se tím ale evidentně dostane do řady trapných situací.

Celkově trailer působí dojmem, že v nadcházejícím filmu to bude narvané jen samými komediálními sekvencemi, přičemž na nějaké vážnější chvíle zde nebude čas. Což nemusí být nutně špatně, ale holt ještě uvidíme, jak bude humor filmu nakonec fungovat. 

Filmař Gene Stupnitsky, který se postaral jak o scénář, tak i o režii, dále pracoval na komediích jako Rok jedna (2009), Zkažená úča (2011) a Hodní hoši (2019). Na scénáři se taktéž podílel John Phillips, scenárista komedie Děda je lotr (2016).

Dále se ve snímku objeví herci jako Ebon Moss-Bachrach, Matthew Broderick, Hasan Minhaj, Laura Benanti, Danielia Maximillian a Scott MacArthur.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 6. 2023.