Sympatická Karen Gillan (Strážci Galaxie: Volume 3) se stane hlavní hvězdou chystané komedie Late Bloomers, kterou uvede studio Vertical. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává osmadvacetiletá a životem se protloukající Louise (Gillan), která je najedou zase single a potýká se s hlubokými depresemi. Jedno nerozumné rozhodnutí ale bohatě stačilo k tomu, aby skončila v nemocnici se zlomeninou kyčle. V rámci toho skončí na fyzioterapeutickém oddělení s mnohem staršími pacienty.

Právě zde se setká s Antoninou (Malgorzata Zajaczkowska), popudlivou seniorkou z Polska, která neumí ani slovo anglicky. Louise poté neochotně přebírá roli Antoniny pečovatelky, z čehož nemá radost ani jedna z nich. Jak se ale jejich vztah začne prohlubovat, přinutí je to čelit realitě stárnutí, v rámci čehož pak Louise přehodnotí svou vlastní cestu k dospělosti. 

O režii se postarala filmařka Lisa Steen, pro kterou bude film celovečerním debutem. Scénář zpracovala herečka Anna Greenfield (Svatební radosti).

Dále se ve snímku objeví herci jako Nick Kocher, Talia Balsam, Kevin Nealon, Jermaine Fowler, Lori Tan Chinn, Max Jenkins, Eileen Galindo, Samuel Farnsworth a další.

Snímek bude uveden na VOD od 7. 6. 2024.