Pokud jste fanoušci fajn komedie Mezi námi děvčaty (2003), ve které si Jamie Lee Curtis a Lindsay Lohan vyměnily těla, můžete na konci měsíce dát šanci hvězdně obsazenému snímku Family Switch, v němž se dočkáme něčeho podobného. Venku už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zcela normální americkou rodinku Walkerových, do níž patří otec Bill (Ed Helms), matka Jess (Jennifer Garner) a jejich dvě děti CC (Emma Myers) a Wyatt (Brady Noon). Ti všichni mají na krku vcelku běžné rodinné trable, CC a Wyatt jsou teenageři, kteří řeší školu a vztahy, a Bill s Jess zas občasnou frustraci jak v práci, tak i v manželství. Jednoho dne se ale všichni vydají na rodinný výlet, na kterém na ně ale čeká jedno pěkně velké překvapení. 

Po jedné hádce, během které si Bill s Wyattem a Jess se CC navzájem přejí, aby mohli zakusit život v jejich kůži, k nim přistoupí tajemná astroložka (Rita Moreno). Když je následně všechny vyfotí, z nebes se snese jakási magická střela, která všem členům rodiny jejich přání vyplní. CC se tak druhý den ráno probouzí v těle své matky Jess, která zas procitne v tělesné schránce své dcery. To samé se navíc stane nejenom mezi Billem a Wyattem, ale i mezi jejich psem a miminkem.

Rázem tak budou muset všichni členové rodiny ve svých nových tělech čelit útrapám, na které absolutně nejsou připraveni. Ale kdo ví, možná je to všechny ve výsledku více sblíží. Snímek bude vycházet z dětské knížky Bedtime for Mommy z roku 2010 od autorky Amy Krouse Rosenthal.

O režii se postaral McG, který nám nadělil známé snímky jako Charlieho andílci (2000), jeho pokračování (2003) a Terminator Salvation (2009). Na scénáři pracovali Victoria Strouse, Chris Shafer, Adam Sztykiel a Paul Vicknair.

Dále se ve snímku objeví herci jako Bashir Salahuddin, Matthias Schweighöfer, Rita Moreno, Fortune Feimster, Paul Scheer, Pete Holmes, Andrew Bachelor, Cyrus Arnold, Ned Bellamy, Xosha Roquemore, Dan Finnerty a Sebastian Quinn.

Film bude premiérovat na Netflixu 30. 11. 2023.