Netflix nám přesně za tři týdny nadělí novou komediální sérii jménem Ve při, ve které si půjdou po krku Steven Yeun a Ali Wong. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na dvě postavy. První z nich je Amy (Wong), úspěšná podnikatelka, která je zároveň dobrou manželkou, matkou a obecně ženou, jejíž život by jí mohl leckdo závidět. I přes veškeré ty falešné úsměvy, které hází na všechny strany, se ale dobře jednoznačně nemá. A velice ráda by s tím něco udělala. Druhou postavou je zas Danny (Yeun), mladý muž, který neustále maká, ale v penězích se rozhodně netopí. I on ve svém okolí přátel předstírá, že je s ním všechno v pořádku, ale zároveň také ignoruje své vážné problémy s duševním zdravím. Jednoho dne se ale jejich cesty zkříží. Ovšem na nějakou lásku na první pohled můžete rovnou zapomenout. 

Danny a Amy do sebe se svými auty málem narazí na jistém parkovišti, přičemž oba zareagují vcelku agresivně. Zatímco Danny se na ni rozkřičí, odjíždějící Amy mu ukáže zdvihnutý prostředníček. Danny to ale nehodlá nechat jen tak plavat a rozhodne se Amy pronásledovat a udělat jí ještě nějaký naschvál, aby měl v celém tomto incidentu poslední slovo. To ještě ale netuší, že společně roztočí zdánlivě nekonečný kolotoč pomsty, který oběma začne měnit životy.

Oba dva ale chtějí mít v tomto zbytečném sporu navrch, tudíž když jeden tomu druhému něco udělá, rázem se mu za to bude chtít pomstít. A pak zase obráceně. Je skutečně možné, že se z nich stanou nepřátelé na celý život? Ať už to bude jakkoliv, seriál se mimo jiné zaměří také na problémy, které souvisí s duševním zdravím. 

Tvůrcem, režisérem a hlavním scenáristou se stal jihokorejský filmař Lee Sung Jin, který psal scénáře pro seriály jako Silicon Valley (2014), Tuca & Bertie (2019) a Dave (2021). Na režii určitých epizod se taktéž podílel Jake Schreier, který nám v roce 2024 nadělí MCU týmovku Thunderbolts.

Dále se v seriálu objeví herci jako Joseph Lee, David Choe, Patti Yasutake, Ione Skye, Andrew Santino, Justin H. Min, Mia Serafino, Maria Bello a Ashley Park.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 6. 4. 2023.