Hororových kousků s bandou nesympatických mladých hrdinů máme mraky. Ale chystaný snímek Kdo se v tobě skrývá svým nedávným oficiálním trailerem dokázal, že by se mohlo výjimečně jednat o slušné pokoukání. Recenze má film každopádně zatím pozitivní. Film byl součástí hlavní prezentace netflixovské akce Geeked Weed, kde se pochlubil novým klipem. Podívat se na něj můžete výše.

Partička mladých kamarádů z vysoké školy se sejde na předsvatební akci. Na místo však dorazí i nečekaný host (David Thompson), který s sebou přinese tajemný kufřík. V něm se nachází zvláštní zařízení, na kterém host se svým týmem pracoval roky. Všichni přítomní si tak budou muset připevnit k hlavě elektrody, které následně způsobí, že vstoupí do náležitě šílené hry. Z níže uvedeného traileru to vypadá, že si všichni přítomní mezi sebou vymění těla, čímž následně vyplavou na povrch dlouho skrývaná tajemství. 

Hry se tak zúčastní úzkostlivá Shelby (Brittany O'Grady), její nevšímavý přítel Cyrus (James Morosini) influencerka Nikki (Alycia Debnam-Carey), okouzlující ženich Reuben (Devon Terrell), klučina Dennis (Gavin Leatherwood), umělkyně Brooke (Reina Hardesty) a spirituálně založená Maya (Nina Bloomgarden).

O scénář a režii se postaral Greg Jardin, který má za sebou řadu krátkometrážních filmů a hudebních klipů, nadcházející snímek bude jeho celovečerním debutem.

Dále se ještě ve snímku objeví herci jako Madison Davenport, Dana Millican a Tommy Hestmark.

Na Netflixu od 4. 10. 2024.