Služba Shudder nám nadělila trailer na svůj další film. Uhodnete žánr? Jasně, je to opět horor! Ten ponese název Good Madam, přičemž na zmíněný trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Tsidi (Chumisa Cosa), která se se svým dítětem na čas přestěhuje do domu, kde její matka Mavis (Nosipho Mtebe) pracuje jako služebná. Paní domu je tajemná bohatá žena (Jennifer Boraine), která na to však duševně údajně není úplně v pořádku. Mavis tak své dceři a vnučce stanoví velice přísná pravidla o tom, co mohou a nemohou v domě dělat. Důležité je nedělat randál a nechodit na místa, kde nemají co tropit. Jedním z takových míst je samozřejmě pokoj paní domu. Tsidi si však začne velice rychle uvědomovat, že tu něco není v pořádku. 

Druhá polovina traileru naznačuje, že v domě také přebývají jakési zlé síly, které hodlají místním obyvatelkám dělat ze života peklo. Ony síly se patrně probudí k životu poté, co Tsidina dcera poruší nejdůležitější pravidlo, v rámci čehož skutečně vstoupí do zapovězeného pokoje. Kdo je ale za veškeré ty hrůzy zodpovědný? Skutečně je to dosud neviděná paní domu? Je to rozhodně možné, protože Mavis je z ní vyděšená k smrti. Pokud nebude chtít Tsidi o svou matku a dceru navždy přijít, bude muset najít způsob, jak se tajemným silám domu postavit. Možná je ale už příliš pozdě pro všechny. Snímek premiéroval na filmovém festivale v Torontu, odkud si odnášel především pozitivní hodnocení. 

O scénář a režii se postarala britská filmařka Jenna Cato Bass, která své filmy natáčí pod jihoafrickou produkcí. Má tak už za sebou snímky jako High Fantasy a Rafiki. Ve filmu se taktéž objeví herci jako Kamvalethu Jonas Raziya, Sanda Shandu, Khanyiso Kenqa, Sizwe Ginger Lubengu a Siya Sikawuti.

Oficiální premiéra je stanovená na 14. 7. 2022.