Pokud jste fanoušci evropských komediálních detektivek, tak pro vás máme skvělou zprávu. Netflix totiž nedávno zveřejnil oficiální trailer na italský seriál Je to past! (Framed! A Sicilian Murder Mystery), na který se můžete podívat výše. Jak už je z názvu patrné, příběh se bude odehrávat primárně na Sicílii, kde se natáčelo po dobu pouhých deseti týdnů. Děj se tak zaměří na dva techniky a nejlepší kamarády jménem Salvo a Picone. Hmm… dva italští technici, přičemž jeden z nich nosí červenou a druhý zelenou… Jaké videoherní postavy nám to jenom připomíná?

Oba dva si žijí poměrně poklidným a spokojeným životem, ovšem Salva to po čase začne poněkud nudit. Sám je opravdu obrovským fanouškem různých kriminálních filmů a seriálů, přičemž si hrozně přeje, aby sám zažil něco podobného. To však ještě netuší, že jeho přání se mu nakonec vyplní. Ne však úplně tím nejpříjemnějším způsobem. On a Picone jednou přijdou do domu, kde původně měli jen spravit televizi. Přivítá je však místo činu. Rázem se s obou nebohých techniků stanou nejenom podezřelí, ale taktéž i cíle neznámého zločineckého gangu. Pokud z toho všeho budou chtít oba italští sympaťáci vyváznout se zdravou kůží, Salvo bude muset zužitkovat veškeré vědomosti, které pochytil ze svého sledování nejrůznějších krimošek. 

O scénář a režii se postaralo herecké duo Salvatore Ficarra a Valentino Picone, které se taktéž ujalo hlavních rolí. Pro oba ta bude vůbec jejich první práce na seriálovém projektu. Kromě nich se v seriálu objeví také Anna Favella, Marianna Di Martino, Tony Sperandeo a Mary Cipolla. Italská komedie je již dostupná na Netflixu.