Na začátku léta se dočkáme zbrusu nového akčňáku, který ponese název White Elephant. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na muže jménem Gabriel Tancredi (Michael Rooker), bývalého mariňáka, ze kterého se stal extrémně schopný zabiják nemilosrdného gangstera Arnolda Solomona (Bruce Willis). Oba dva jsou zároveň velice dobří přátelé. A chladnokrevný zločinecký boss ví, že jeho nejlepší muž vždy odvede pouze a jedině skvělou práci. Jednoho dne se ale samozřejmě vše změní. Policistka Vanessa se totiž stane svědkem neúspěšného pokusu o vraždu, kterou nařídil právě Solomon. Úkol je tudíž jasný. Vanessa (Olga Kurylenko) musí zemřít. Ale tentokrát se zabiják Gabriel rozhodne svého šéfa a přítele neuposlechnout. 

Gabriel tak svého šéfa zradí a rozhodne se, že bude mladou policistku za každou cenu chránit. V cestě jim tak budou stát hordy ozbrojenců od Solomona, který hněvivě nařídí zabít i svého bývalého přítele a pravou ruku. Gabriel ví, že pokud mají mít alespoň malou šanci všechny ty ozbrojené gorily odrazit, tak budou potřebovat bouchačky. Hodně bouchaček. Brzy tak dokáže, proč ho Solomon vždy považoval za svého nejlepšího muže. A to samozřejmě kulkami. Solomon se tak následně rozhodne vzít věci do vlastních rukou. Proč ale Gabriel Vanessu zachránil? Musel k tomu mít opravdu dobrý důvod, protože do té doby byl svému šéfovi zcela oddaný. Souvisí to snad nějak s dobou, kdy byl ještě mariňákem? To se budeme muset nechat překvapit. 

O scénář a režii se postaral Jesse V. Johnson, který je už dlouhou dobu veteránem akčního žánru. Je tak zodpovědný za filmy jako Accident Man, Pomsta a Debt Collectors. Ve snímku si také zahrají Vadhir Derbez a legendární John Malkovich.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 6. 2022.