Pokud jste už viděli nového Johna Wicka a prahnete po další akční jízdě, kde osamělý hrdina čelí přesile zkušených zabijáků, tak byste mohli zkusit dát šanci akčňáku jménem Assassin Club, který se může chlubit řádně hvězdným obsazením. V hlavní roli se zde objeví Henry Golding, mezi fanoušky populární kandidát na příštího James Bonda, který konečně po všech těch romantických komediích zkouší také něco jiného. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na špičkového zabijáka jménem Morgan Gaines (Golding), kterému do života vstoupí krasavice jménem Sophie (Daniela Melchior). Možná právě proto už chce Morgan schovat své bouchačky do šuplíku a vzdát se života zabijáka. Chlapík jménem Caldwell (Sam Neill) mu ale představí kontrakt, který zkrátka nemůže odmítnou. To by totiž znamenalo jeho jistou smrt. Musí najít a zabít šest různých lidí, přičemž za hlavu každého z nich na něj čeká odměna v podobě jednoho milionu dolarů. Je tu však jeden dost zásadní háček. 

Všechny cíle jsou totiž profesionální zabijáci, kteří si rozhodně nehodlají nechat jen tak vpálit kulku mezi oči. Co hůř, všichni navíc byli najati, aby Morgana zabili. Jednou z nich je i zkušená vražedkyně jménem Falk (Noomi Rapace), která se podle traileru zdá být pro Morgana největší hrozbou. Náš hrdina si ale začne pomalu uvědomovat, že za celou touto lapálií stojí někdo, kdo úmyslně všechny zabijáky poštval proti sobě.

Během pátrání po pravdě tak bude muset ochránit nejen svůj vlastní život, ale i život Sophie, která se zcela určitě dostane do nebezpečí také. Podle upoutávky nás tak čeká přímočará akční jízda, která svým stylem krapet připomíná nejenom Johna Wicka, ale i třeba filmovou sérii o Jasonu Bournovi a akčňák Wanted (2008). Otázkou nyní samozřejmě je, zda se vůbec bude jednat o podívanou, která bude stát za to. 

O režii filmu se postaral Camille Delamarre, který už má s akčním žánrem značné zkušenosti. V minulosti natočil filmy jako Doupě (2014) a Kurýr: Restart (2015), taktéž dělal střihače u snímků jako Kurýr 3 (2008) a 22 výstřelů (2010). Scénář si vzal na starost Thomas Dunn.

Dále se ve snímku objeví herci jako Claudio Del Falco, Jimmy Jean-Louis, Bruno Bilotta, Alessia Alciati a Rinat Khismatouline.

Snímek bude uveden na VOD již 16. 5. 2023.