Ke konci příštího měsíce uvede studio 4Digital Media zbrusu nový nízkorozpočtový horůrek jménem Winter Island, který bude celovečerním debutem herce Tonyho Doupéa. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Když se jednoho dne ztratí mladá Abby (Ashlyn Harlos), její kdysi soudržná rodina se začne pomalu rozpadat. Abbyn bratr Galen (Elijah Carnazzo) už ale moc dobře ví, že tato situace žádný dobrý konec mít nebude. A je jen otázkou času, než dojde k příšernému objevu - mělkému hrobu na malém ostrově míli od jejich pozemku u jezera, v němž Abby leží. Galen, jenž zoufale touží po odpovědích a vyrovnává se s traumatem, ale začne čelit vizím, které zřejmě pocházejí od jeho mrtvé sestry. Následně tak stane tváří v tvář zlé přítomnosti ve svém vlastním rodokmenu. Navzdory přání svého otce tak hledá Galen odpovědi na místě, kde Abby zemřela. Na tajemném ostrově. 

Jak již bylo řečeno, pro Tonyho Doupéa půjde o celovečerní režijní debut. O scénář se postarali Chris Joseph Taylor (Martingale) a Clark Coffey.

Dále se ve snímku objeví herci jako Jason Adkins, David Harlos, Cas Taylor, Tony Doupe, Alexandra Fragoso a Jason Brooks.

Snímek bude uveden na VOD 24. 9. 2024.