Chybí vám pravidelná dávka hororové upírské podívané? Žádný strach, studio Sony nám na konci léta nadělí slibně vyhlížející snímek The Invitation, na jehož trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o mladé ženě jménem Evie (Nathalie Emmanuel), která bohužel nedávno přišla o matku. A jelikož už o žádných dalších členech rodiny neví, rozhodne se udělat DNA test, díky kterému zjistí, že má ve Velké Británii bratrance jménem Oliver. Když se následně oba sejdou, Oliver Evie nabídne zúčastnit se nadcházející svatby v luxusním sídle v Anglii. Hrdinka na návrh nakonec kývne, sbalí kufry a odletí přes moře. Když s Oliverem dorazí na místo konání svatby, je naprosto uchvácena jeho krásou. To ještě ale neví, že ji začíná hrozit smrtelné nebezpečí. 

Jak Evie tráví v honosném sídle čas, začíná si všímat, že tu něco nehraje. A i přestože všichni se k ní chovají nanejvýš mile a vlídně, nemůže se zbavit nepříjemného pocitu, že je neustále sledována. Začne se také sbližovat s atraktivním Walterem, který má být předním přítelem celé rodiny. Divákovi bude už ale na první pohled jasné, že se patrně dívá na padoucha. Věci však půjdou od desíti k pěti ve chvíli, kdy se Evie stane svědkem chladnokrevného zabití jedné ze služebnic, jejíž krev následně začne zbytek svatebčanů zvesela popíjet. Evie tak dojde, že se dostala na místo, které je plné britských krvežíznivých upírů. Utéct už ale nemůže. Je přece doma. A její nová rodina se o ni chce postarat. 

O režii se postarala Jessica M. Thompson, který v roce 2017 debutovala se svým celovečerním romantickým dramatem The Light of the Moon. Scénář zas zpracovala Blair Butler, který se podílela na tvorbě seriálu Helstrom z roku 2020. Mezi další herce, kterých se ve filmu dočkáme, patří také Alana Boden, Thomas Doherty, Hugh Skinner, Sean Pertwee, Stephanie Corneliussen a Jeremy Wheeler.

Oficiální premiéra je stanovená na 25. 8. 2022.