Jestliže se považujete za fanoušky nenáročných lekačkových hororů, tak letos na jaře se můžete těšit na nový snímek jménem Tarot. Studio Sony se nedávno pochlubilo oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Hlavními hrdiny se (nepřekvapivě) stane několik mladých vysokoškoláků, kterým už brzy pěkně znepříjemní život tarotové vykládací karty. Lehkomyslně totiž poruší jedno z jejich nejposvátnějších pravidel. Nikdy nepoužívat balíček někoho jiného. Neúmyslně tím tak přivolají na svět strašlivou zlou sílu, která v prokletých kartách dřímala. Pro všechny nešťastníky tak začíná závod se smrtí, během něhož se budou muset postavit tváří v tvář svému osudu. Lze ale vůbec uniknout předpovídané budoucnosti? 

O scénář a režii se postaralo duo Spenser Cohen a Anna Halberg, Cohen se jako scenárista podílel na sci-fi titulech Extinction (2018) a Moonfall (2022).

Ve snímku si zahrají herci jako Jacob Batalon, Alana Boden, Humberly González, Olwen Fouéré, Wolfgang Novogratz, Avantika, Harriet Slater, Larsen Thompson a James Swanton.

Do našich kin snímek dorazí 9. 5. 2024.