Taky se vám tak líbí, když trailer na nějaký horor začíná zvesela, mile a nevinně? Tak přesně to se bude týkat i ukázky na nadcházející hrůzostrašný snímek s Christinou Ricci v hlavní roli, který ponese název Monstrous. Příběh se zaměří na matku jménem Laura a jejího syna Codyho (Santino Barnard). Ani jeden z nich to v minulosti neměl vůbec jednoduché, protože museli sdílet střechu s Lauřiným bývalým manželem, který jim dělal ze života peklo. Laura a Cody proto odjíždí pryč, aby mohli najít nový domov. Ten naleznou v podobě domu na břehu jezera. A zdá se, že pro nový začátek je to místo opravdu perfektní. Laura a Cody však nevědí, že to pravé peklo je teprve čeká. 

Minulosti totiž člověk jen tak utéct nemůže. A Lauřin nebezpečný ex-manžel začne svou rodinu opět pronásledovat. A aby toho nebylo málo, tak jakmile padne noc, Cody spatří podivné a hrozivé stvoření, které vystupuje z jezera. Laura to však zprvu považuje za přirozenou a blouznivou reakci z toho, že se přestěhovali do rozlehlého a prázdného domu. Postupem času však se zděšením zjišťuje, že ve stínech číhá něco zlého. Jakási nadpřirozená síla, která ohrožuje Codyho život. Dostali se snad na jakési prokleté místo, v jehož jezeře číhá hrozivá stvůra? Nebo je za to všechno zodpovědný Codyho otec, který jen chce svého syna zpět? To se necháme překvapit.

O režii filmu se postaral Chris Sivertson, který je zodpovědný za snímky jako Vím, kdo mě zabil, Temné úmysly a Heartthrob. Za scénářem zas stojí Carol Chrest. Dočkáme se taktéž herců jako Colleen Camp, Don Balderamos a Nick Vallelonga.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 5. 2022.