Přespávat v domě cizinců se občas nevyplácí. Člověk v něm totiž může najít věci, které ho vyděsí na celý život. Jako třeba skrytou tunelovou síť, ve které číhá něco strašlivého. Přesně o tom bude nadcházející horor jménem Barbarian, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou ženu jménem Tess (Georgina Campbell), která konečně dorazila k domu na nepříliš bezpečném předměstí, jenž si na nějaký čas pronajala. K jejímu překvapení už však v domě nějaký čas žije muž jménem Keith (Bill Skarsgård). Ten však Tess do domu nakonec pozve, aby ji zajistil nocleh. Na první pohled se zdá, že všechno proběhne hladce, ovšem klidná noc Tess zaručeně nečeká. 

Uprostřed noci se Tess probudí a zjistí, že Keith zmizel. Rozhodne se tak jít prozkoumat suterén domu a najde podivné skryté dveře, které lze otevřít pouze pomocí lana. Za dveřmi je jakási síť neosvětlených tunelů, které vedou neznámo kam. A jelikož se jedná o horor, tak hlavní hrdinka se do nich samozřejmě vydá. Uslyší tak Keitha volat o pomoc, přičemž následně se ním také střetne. A zdá se, že původní majitel domu je z něčeho řádně vyděšený. Z traileru je patrné, že Tess se v tunelech setká ještě s dalšími lidmi, zároveň se v nich nacházejí také jakési pokoje s kamerami. Jaká tajemství tato temná místa ukrývají? Ať už jsou jakákoliv, Tess v nich zaručeně začne bojovat o holý život.

O scénář a režii se postaral herec Zach Cregger, který už natočil snímky jako Miss Březen a The Civil War on Drugs. Dále si ve filmu zahrají herci jako Justin Long, Matthew Patrick Davis, Richard Brake, Kurt Braunohler a Jaymes Butler.

Oficiální premiéra je stanovená na 31. 8. 2022.