Zkušený britský filmař Colm McCarthy připravuje nový horůrek jménem Bagman, který uvede studio Lionsgate. Na světě již máme oficiální trailer, který si můžete pustit výše.

Po celá staletí a napříč kulturami rodiče varovali své děti před hrůzostrašným Bagmanem, monstrem, které má zálusk především na nevinné a hodné děti. Ty naláká na místo daleko od rodičů, přičemž posléze je lapí a nacpe do svého odporného a hnijícího pytle. Jednou z hlavních postav se stává Patrick McKee (Sam Claflin), který takovému setkání jako chlapec jen o vlásek unikl. Ani v dospělosti se s tímto strašlivým zážitkem však úplně nevyrovnal. Nyní se Patrickův trýznitel z dětství vrátil, aby mohl terorizovat nejenom jeho ženu Karinu (Antonia Thomas), ale především jeho malého syna Jakea (Caréll Vincent Rhoden). 

Colm McCarthy, který se postaral o režii, dále natočil tituly jako Outcast (2010) a Melanie: Dar života a smrti (2016). Taktéž natáčel pro seriály jako Černé zrcadlo (2011) a Gangy z Birminghamu (2013). O scénář se postaral John Hulme.

Dále hrají William Hope, Steven Cree, Frankie Corio, Adelle Leonce, Sharon D. Clarke, Neil Linpow a další.

V kinech od 20. 9. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.