Studia IFC Films a Shudder nám ke konci léta nadělí mysteriózní thriller s nádechem hororu, který ponese název Resurrection. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Vyprávět bude o ženě jménem Margaret (Rebecca Hall), které evidentně v životě téměř všechno vyhází na jedničku. I přestože je matka samoživitelka, má dobrou práci, ve které šplhá stále vzhůru, je finančně zajištěná a obecně ji nic netrápí. Dá se vlastně říct, že má všechno pod kontrolou. Při jedné konferenci si však Margaret všimne, že s ní v sálu sedí jakýsi tajemný muž z její minulosti, který se jmenuje David (Tim Roth). Ale říct, že Margaret přítomnost Davida „vyleká“, je poměrně slabé slovo. Margaret je z něj totiž vyloženě vyděšená k smrti. 

Mladá žena má s Davidem jisté nevyřízené účty, které se týkají určité události, k níž došlo před dvaadvaceti lety. Divák samozřejmě neví, jaké má přesně David úmysly, ale z chování Margaret v traileru je evidentní, že ho považuje za obrovskou hrozbu. Dokonce natolik velkou, že v jednom záběru ji vidíme nabíjet zbraň. Margaret moc dobře ví, čeho je David schopný. A ona sama je zas schopná udělat absolutně cokoliv, aby ochránila nejenom sebe, ale i svou dospívající dceru. Co je vlastně David zač? Jedná se snad o dávného milence, který kdysi provedl něco nevyslovitelně strašného? Nebo je snad možné, že David je Margaretin otec? To se budeme muset nechat překvapit. 

O scénář a režii filmu se postaral Andrew Semans, jehož drama Nancy, please z roku 2012 bylo na filmovém festivale Tribeca nominováno v kategorii Nejlepší film. O produkci se stará Lars Knudsen, který například také dohlížel na výrobu filmů Děsivé dědictví a Slunovrat, vynikajících hororů Ariho Astera.

Oficiální premiéra je stanovená na 5. 8. 2022.