Byla to jen otázka času. Poté, co jsme se před měsícem dočkali první fotky z nadcházející hororové komedie (nebo spíše parodie) jménem The Mean One, bylo jasné, že oficiální trailer už je za rohem. A přesně na ten se můžete podívat výše. Ve filmu se tak opět dočkáme starého dobrého Grinche, jemuž v roce 1957 vdechl život autor Dr. Seuss, přičemž mnozí ho dodnes považují za jednu z nejvíce ikonických postav ve spojitosti s Vánoci.

Tenhle Grinch však svou zášť vůči milovaným svátkům posune na úplně jiný level. V chystaném filmu z něho totiž má být vraždící psychopat, který se stane postrachem všech obyvatel městečka Newville. Kdyby totiž Grinch zůstal u „pouhého“ vloupávání se do domů, ujídání jídla a kradení dárků, tak by se na to ještě dalo tak nějak zvyknout. Grinch ale Vánoce nesnáší tak strašně moc, že neváhá mezi obyvateli městečka rozpoutat krvavý masakr.

Jeho obětmi se stali i rodiče mladé Cindy (Krystle Martin), které Grinch brutálně zabil před dvaceti lety. Cindy se tak vrací zpět do městečka, aby mohla konfrontovat démony své minulosti. A zrovna v době před Štědrým dnem, kdy se Grinch chystá rozpoutat další masakr. Tentokrát je však dospělá a drsňácká Cindy odhodlaná vraha svých rodičů dopadnout a náležitě se mu pomstít. Ideálně nějakou krutou a řádně brutální smrtí, to je přece jasné!

Pro mnohé fanoušky krvavých slasher hororů asi nebude překvapivá informace, že vraždícího Grinche ztvárnil David Howard Thornton. Ten totiž také ztvárňuje sadistického vrahouna jménem Art the Clown v hororech Terrifier a Terrifier 2, který nedávno vešel do amerických kin. 

Režii si vzal na starost Steven LaMorte, který už s hororovým žánrem má také určité zkušenosti.

Dále se ve snímku představí herci jako Chase Mullins, Chase Mullins, John Bigham, Erik Baker, Flip Kobler a Amy Schumacher.

Snímek by se měl ve vybraných kinech objevit již 9. 12. 2022.