Pokud vás baví nízkorozpočtové hororové komedie, můžete zkusit dát šanci chystanému titulu jménem Here for Blood, který se nedávno dočkal i oficiálního traileru. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavním hrdinou se stává Tom (Shawn Roberts), neohrabaný wrestler, který na tom momentálně není zrovna nejlépe s penězi. Jeho přítelkyně Phoebe (Joelle Farrow) je navíc věčně zabořená ve studiích, protože jí na vysoké čekají zkoušky. Na poslední chvíli proto Toma požádá, zda by nepohlídal desetiletou Grace, za což by pak měl dostat i slušné peníze. Na první pohled se zdá, že to bude hračka, ale na Toma a Grace čeká jedno nemilé překvapení. Když totiž na dům zaútočí maskovaní vetřelci z jiných světů, rázem pro ně začne boj o život. 

O režii se postaral Daniel Turres, který má za sebou komedii Terry's Car Gets Stolen (2021). Scénář zpracoval James Roberts.

Dále se ve snímku objeví herci jako Maya Misaljevic, Tara Spencer-Nairn, Michael Therriault, Kelly Penner, Samantha Helt, Marqus Bobesich a Marc-André Boulanger.

Snímek vyjde na VOD již 9. 2. 2024.