Už v létě nám Pixar nadělí pokračování svého povedeného animáku V hlavě (2015), v němž se na scénu opět vrátí Radost (Amy Poehler), Smutek (Phyllis Smith), Hněv (Lewis Black), Strach (Tony Hale) a Znechucení (Liza Lapira), staré známé emoce, které žijí v hlavě dívky Riley. Prvního traileru jsme se dočkali minulý rok, nyní nám Pixar nadělil krátký klip, na který se můžete podívat výše.

V něm už se z Riley stala rovnátka nosící puberťačka, která lásku k hokeji evidentně neztratila. Skrze jeden zápas nám tak klip znovu ukáže všechny výše zmíněné emoce, na které ale čeká pořádné překvapení. Brzy se k nim totiž připojí zcela nová emoce, kterou se stane Úzkost (Maya Hawke). A možná nebude jediným nováčkem, který do dívčiny hlavy zavítá. 

O režii druhého dílu se postaral Kelsey Mann, který zastával úlohu vedoucího příběhu pro projekty jako Univerzita pro příšerky (2013), Hodný dinosaurus (2015) a Frčíme (2020).

Scénář k pokračování zpracovala Meg LeFauve, která se spolu s Petem Docterem, Ronniem Del Carmen a Joshem Cooleym podílela na scénáři k jedničce. Dále pracovala na animácích jako Hledá se Dory (2016) a Úžasňákovi 2 (2018).

Snímek bude v našich kinech premiérovat 13. 6. 2024.