Studio Samuel Goldwyn Films vydalo trailer na nadcházející dystopické sci-fi drama, které ponese název Night Raiders. O scénář a režii se postarala kanadská režisérka Danis Goulet, přičemž se bude jednat o její celovečerní debut. Na filmu ovšem taktéž spolupracoval oscarový režisér Taika Waititi, který je například zodpovědný za snímky jako Thor: Ragnarok a Králíček Jojo. Pro nadcházející film se chopí otěží výkonného producenta. 

Děj se bude odehrávat v blízké budoucnosti, přesněji v roce 2043, kdy je válkou zdevastovaná Severní Amerika pod vojenskou nadvládou, která způsobila úplný zánik volebního práva pro všechna tamní města. Z dětí se stávají majetek režimu, který je vyhledává a vycvičuje, aby se mohly přidat do řad armády. Hlavní hrdinkou bude žena jménem Niska (Elle-Máijá Tailfeathers), která v rámci těchto opatření přijde o svou dceru. Rozhodne se proto připojit ke skupině proti-režimních povstalců, aby mohla infiltrovat Státní dětskou akademii, kde by se její dcera měla nacházet. Divák by tak měl očekávat pochmurnou sci-fi podívanou o odporu, odvaze a mateřské lásce, proti které často ani ta nejlépe vycvičená armáda nic nezmůže. 

Jelikož se jedná o režisérský a scénáristický debut, tak těžko říct, zda se bude jednat o kvalitní podívanou. Ale v tom tkví ona krása debutů. Je tu velká šance, že se bude jednat o naprosto příšernou katastrofu, ale zároveň existuje stejně tak velká šance, že se bude jednat o fakt skvostné dílo. Na to si holt budeme muset počkat. Premiéry filmu se dočkáme již 12. 11. 2021.