Pokud máte rádi francouzské komedie a Jean Reno patří mezi vaše oblíbené herce, můžete dát příští měsíc šanci dobrodružnému snímku jménem Family Pack (Loups-Garous). Netflix se nyní pochlubil plnohodnotným oficiálním trailerem, který si můžete pustit výše.

Jak už nějaký čas víme, film bude vycházet ze známé hry pro větší skupiny hráčů jménem Vlkodlaci z Temného hvozdu, která funguje v podstatě na stejném principu jako „Městečko Palermo“. Zvolí se vypravěč, který celou hru vede, a posléze větší skupina vesničanů a menší skupinka vlkodlaků. Vlkodlaci po nocích zabijí vesničany, ti se zas během dne dohadují o tom, kdo by mohl být vlkodlak.

V připravovaném filmu se hlavními hrdiny stanou členové rodinky, kteří se skrze tajemnou hru přemístí do vesnice na konci 15. století. Aby se mohli dostat zpátky domů, budou si muset zmíněnou hru vyzkoušet na vlastní kůži. Je proto třeba najít všechny vlkodlaky a zlikvidovat je. 

O režii se postaral François Uzan, jeden z tvůrců známého seriálu Lupin (2021), který se dále podílel na výrobě seriálových titulů jako Rodinný podnik (2019) a Člověk na správném místě (2023).

Dále se ve snímku objeví Suzanne Clément, Franck Dubosc, Jonathan Lambert, Bruno Gouery, Grégory Fitoussi, Raphael Romand, Lisa Do Couto Texeira a i český herec a kaskadér Jaroslav Vundrle.

Na Netflixu od 23. 10. 2024.