Hvězdně obsazená černá komedie The Kill Room, ve které si společně zahráli Samuel L. Jackson a Uma Thurman, bude mít premiéru už příští týden. V rámci toho jsme se dočkali dalšího oficiálního traileru, na který se můžete podívat výše.

Hlavní dějová linie se zaměří na tři postavy, které navážou pěkně riskantní spolupráci. Jednou z nich se stává Patrice Capullo (Thurman), majitelka galerie, která se zaplete do praní špinavých peněz. Dále je zde i Reggie Pitt (Joe Manganiello), zabiják, který pracuje pro vychytralého Gordona Davise (Samuel L. Jackson). Z jejich hlav tak vzejde plán, díky němuž se z Reggieho nečekaně stane přes noc slavný autor „uměleckých“ obrazů.

Zprvu se zdá, že jejich plán bude fungovat skvěle. Podle traileru to vypadá, že o obrazy je obrovský zájem, ovšem nic nemůže trvat věčně. A zdá se, že Patrice začne brzy litovat toho, že se s Reggiem a Gordonem spřáhla. Spolupráce s oběma muži totiž také zahrnuje vraždy, s čímž Patrice evidentně nepočítala. Podaří se jí ale z této lapálie nakonec vymotat?

Z traileru to vypadá, že nás čeká především jedna velká konverzačka, která bude stát na sympatickém obsazení, napínavém příběhu a humoru. Tak snad se opravdu máme nač těšit. 

Režii filmu si vzala na starost Nicol Paone, která se postarala o komediální drama Friendsgiving (2020). Scénář zas zpracoval Jonathan Jacobsson, který se například podílel na tvorbě seriálu The Sonnet Project (2013).

Mezi další herce, které v chystané černé komedii uvidíme, patří také Maya Hawke, Debi Mazar, Matthew Maher, Mike Doyle, Dree Hemingway, Gionna Daddio, Jennifer Kim a Amy Keum.

V amerických kinech se snímek objeví 28. 9. 2023, ale o premiéře u nás zatím bohužel informace nemáme.