Na začátku prosince uvede Netflix nový animovaný seriál jménem Jentry Chau vs the Underworld, za nímž stojí studio Titmouse, Inc. (Scavengers Reign). Streamovací služba nedávno vydala oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavní hrdinkou se stává Jentry Chau (Ali Wong), čínsko-americká puberťačka z malého města v Texasu, která jednoho dne zjistí, že jí je v patách samotný král démonů. Ten prahne po jejích nadpřirozených schopnostech, které se však Jentry snažila celý život potlačit. Nyní na ni čeká jak zběsilý boj s netvory z podsvětí, tak i zapeklitosti standardního života středoškolačky. Naštěstí hrdince pomůže jak její prateta, která je expertkou na zbraně, tak i tisíc let starý Jiangshi, legendární čínský tvor, který je napůl upír, napůl zombie.

Hudební výběr je v traileru trochu na facku, ale jinak by se z toho mohla vyklubat vcelku zábavná podívaná s kapkou hororu. Uvidíme, co ukáže oficiální trailer. 

Showrunnerekou, režisérkou a hlavní scenáristkou seriálu se stala Echo Wu, která má za sebou animovaný kraťas The Wishgranter (2016). Spolu s ní na scénáři ještě pracovali James Hamilton a Ryan Harer.

Dále hrají Lucy Liu, Bowen Yang, Jimmy O. Yang, Lori Tan Chinn, Woo-Sung Kim a Sheng Wang.

Na Netflix od 5. 12. 2024.