John Travolta se stane hlavní hvězdou v chystaném a mládeži nepřístupném akčním thrilleru jménem Cash Out, který se nedávno pochlubil oficiálním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Herec si ve filmu zahraje Masona Goddarda, vůdce špičkové skupiny zlodějů, který se však po jisté zradě rozhodl dráhu zločinu opustit nadobro. Na scénu ale posléze přichází jeho mladší bratr Shawn (Lukas Haas), který Masona zatáhne do svého plánu, jenž zahrnuje vyloupení banky. A když si Mason uvědomí, že by mu tato akcička mohla nadělit asi vůbec největší balík peněz, co kdy viděl, rozhodne se do světa zločinu vrátit. Vše se ale samozřejmě zvrtne. Zloději se ocitnou v pasti uvnitř banky s rukojmími, přičemž zároveň se nacházejí v obklíčení SWAT, FBI a Interpolu. Mason tak následně přijde do kontaktu s někým, koho moc dobře zná. S hlavní vyjednavačkou Amelií Decker (Kristin Davis), jeho bývalou milenkou. 

O režii se postaral filmař, který je na IMDb uveden pod jménem Ives. Snímek by měl být jeho celovečerním debutem. O scénář se postarali Dipo Oseni (Duress) a Doug Richardson (Smrtonosná past 2).

Dále se ve snímku objeví herci jako Victorya Brandart, Demián Castro, Luis Da Silva Jr., Joel Cohen, Matt Gerald, Jake Ellenz, John Kinsey, Noel Gugliemi a Chris Lindsay.

Snímek bude uveden na VOD 26. 4. 2024.