Herečka Lena Headey v poslední době válí. Nejenže ji v brzké době poprvé uvidíme na režisérské židli pro film Violet, ale taktéž brzy zazáří v hlavní roli akčního thrilleru jménem 9 Bullets. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na ženu jménem Gypsy (Lena Headey), která se rozhodne vykoupit se ze svých činů z minulosti tím, že zachrání malého chlapce a jeho psíka. Oba chlapcovi rodiče totiž zlikvidoval zločinecký gang, který vede nebezpečný mafián (Sam Worthington), jenž je zároveň i bývalým milencem Gypsy. Nemilosrdný gang se proto rozhodne zabít i onoho chlapce. Gypsy se však ukáže být náročnou překážkou ke zdolání. 

Nyní se Gypsy a chlapec musí dostat co nejdříve do bezpečí, což rozhodně nebude jednoduchý úkol. I přestože naše hrdinka má určitý plán, kam se s chlapcem vydat, rozhodně to nějaký čas potrvá. A její bývalý zločinecký milenec jí to rozhodně nehodlá usnadnit. Gypsy a chlapec se proto vydávají na nebezpečnou cestu, během které si můžeme být jistí, že pár těch kulek vzduchem přeci jenom prolítne. Jak moc velkou hrozbu ale může představovat nějaká ženská, která bývávala barovou tanečnicí? Inu, ukáže se, že poměrně velkou. Gypsy to totiž s bouchačkou rozhodně umí. A není pochyb o tom, že nám to názorně předvede. Její postava je navíc založená na slavné americké tanečnici, striptérce a herečce Gypsy Rose Lee, která se v USA proslavila především ve 30. a 40. letech. 

O scénář a režii se postarala filmařka Gigi Gaston, která například v roce 2001 natočila drama Mimo zákon. Ve snímku se taktéž objeví herci jako Dean Scott Vasquez, Cam Gigandet, La La Anthony, Martin Sensmeier a Barbara Hershey.

Oficiální premiéra je stanovená na 22. 4. 2022.