Jen pár týdnů po začátku nového roku k nám dorazí zbrusu nový akční horor od studia Lionsgate, který ponese název The Price We Pay. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na skupinku ozbrojených zlodějů, kterou vede drsňácký Cody (Stephen Dorff). Jednoho dne se tak rozhodnou vyloupit místní zastavárnu, ale věci úplně nepůjdou podle plánu. Během chaotického útěku tak vezmou s sebou jako rukojmí mladou ženu jménem Grace (Gigi Zumbado), která je musí autem dovézt na bezpečné místo. K jejich smůle se však auto rychle porouchá a stane se prakticky nepoužitelným. Zoufalí zloději a Grace proto zariskují a rozhodnou se pěšky najít nějaké ideální místo, kde by mohli počkat, až po nich vychladne stopa. A jakmile padne tma, dorazí k jakési farmě. 

Na té se nachází jakýsi plachý mladík, který skupině dovolí zůstat přes noc. Skupince ovšem přijde divné, že je na celé farmě sám. A jeden ze zlodějů se následně rozhodne na vlastní pěst zjistit, zda jejich hostitel nemá něco za lubem. A skutečně. Pod farmou se nachází jakési cely, ze kterých je patrné, že ono místo rozhodně nebude žádným bezpečným útočištěm.

Věci začnou jít od desíti k pěti poté, co se na farmu vrátí mladíkův obávaný a sadistický dědeček, který v návštěvnících uvidí další oběti svého zvráceného a brutálního koníčku. Cody a Grace tak musí zapomenout na to, co se stalo v zastavárně, aby mohli společně uniknout osudu, jenž je zcela bezpochyby horší než smrt. 

O režii filmu se postaral japonský režisér Ryûhei Kitamura, který je zodpovědný za snímky jako Azumi, Godzilla: Final Wars a Půlnoční vlak. Scénář zpracoval Christopher Jolley.

Dále se ve snímku objeví herci jako Emile Hirsch, Vernon Wells, Erika Ervin, Tyler Sanders a Jesse Kinser.

Oficiální premiéra je stanovená na 13. 1. 2023.