Režisér Bruce Wemple to bude znovu zkoušet s pilulkami, které dokážou manipulovat s časem. Tentokrát to ale bude v jeho nové nadcházející akční sci-fi jménem The Tomorrow Job, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na profesionálního zlodějíčka jménem Lee (Grant Schumacher), který chce dát dohromady tým pro příští komplikovanou loupež. K jejímu úspěšnému vykonání se ale rozhodne vyzkoušet speciální pilulky, které umožňují v lidském mozku manipulovat s časem. Jedna taková pilulka tak umožní vyměnit jednu hodinu z dneška za hodinu zítřejší. V rámci toho si tak může člověk v podstatě na hodinu vyměnit myšlenky se svým budoucím zítřejším já. Díky tomu se tak může dozvědět podstatné informace o tom, co ho vlastně čeká. 

Věci ale samozřejmě nepůjdou podle plánu, protože jejich misi naruší skupinka ozbrojenců, s nimiž bude muset Leeův tým změřit síly. Onu skupinu navíc najal vlivný a mocný magnát, se kterým se už Lee v minulosti střetl. A o žádné milé setkání se věru nejednalo. Pokud se z celé této šlamastiky chce Lee dostat živý, bude muset využít zmíněné pilulky co nejchytřeji. A hlavně ve správný a vhodný čas.

Námět s pilulkami, které manipulují s časem, už Wemple použil ve svém celovečerním debutu jménem The Tomorrow Paradox z roku 2016, ale ten se mnoha pozitivních reakcí věru nedočkal. Tak uvidíme, zda se mu s druhým pokusem zadaří. 

Wemple je také zodpovědný za horory jako The Retreat, Monstrous a Dawn of the Beast.

Ve snímku se dále objeví herci jako Caitlin Duffy, Ariella Mastroianni, Chris Cimperman, George Katt, LeJon Woods, Catharine Daddario, Rick Montgomery Jr. a Peter Stray.

Snímek se ve vybraných kinech objeví 13. 1. 2023.