Příští měsíc se na službě Apple TV+ objeví sympaticky obsazená akční komedie jménem Plán pro rodinu, ve které se objeví hvězdy jako Mark Wahlberg, Michelle Monaghan a Ciarán Hinds. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou filmu se stává Dan Morgan (Wahlberg), prodejce aut a milující otec a manžel, který si žije spokojeným životem na předměstí spolu se svou ženou (Monaghan) a dětmi Ninou (Zoe Margaret Colletti) a Kylem (Van Crosby). Dan má však jedno velké tajemství. Je totiž bývalým vládním elitním zabijákem. A pokud máte za sebou takovou minulost, je jasné, že přechod k normálnímu a klidnému rodinnému životu tak hladký nebude. 

Při návštěvě obchodu s jeho miminkem ho tak zničehonic napadne neznámý útočník. A Dan si rázem uvědomí, že je v nebezpečí nejenom on, ale i celá rodina. Přes své kontakty proto požádá o nové identity a bezpečné útočiště, v rámci čehož své manželce a dětem zalže, že se vydají na krásný rodinný výlet do Las Vegas.

Jak je ale z traileru vidno, své minulosti Dan přece jenom neunikne, brzy mu bude v patách tlupa ozbrojených zloduchů, přičemž rázem bude muset s pravdou ven. Opět tak bude muset otestovat své profesionální bojové dovednosti, aby celou svou rodinu ochránil. 

O režii se postaral Simon Cellan Jones, který natáčel epizody pro seriály jako Borgiové (2011) a Hráči (2015). O scénář se postaral David Coggeshall (Sirotek: První oběť).

Dále se ve filmu objeví herci jako Maggie Q, Jonny Coyne, Felicia Pearson, Saïd Taghmaoui, Miles Doleac, Al Vicente, Chantal Maurice, Cate Jones a Bonnie Johnson.

Na službě Apple TV+ bude snímek premiérovat 15. 12. 2023.