Pokud čirou náhodou dostanete během léta chuť na nějaký nenáročný béčkový akčňák, zkuste dát šanci nadcházejícímu snímku jménem The Collective. Žádného nového Johna Wicka bychom od toho asi očekávat neměli, ale i tak by se z toho mohla vyklubat vcelku zábavná podívaná. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na skupinku profesionálních zabijáků s ušlechtilým morálním kodexem, která si říká The Collective. Do té vstupuje nováček Sam Alexander (Lucas Till), který je sice ještě velkým zelenáčem, ale rozhodně se nedá říct, že nemá talent. Spolu s bývalými agenty CIA, jmenovitě Liamem (Don Johnson) a Hugem (Tyrese Gibson), vyrazí na extrémně nebezpečnou misi, ve které stanou proti mocné zlé organizaci, jež se zabývá obchodem s lidmi. 

Sam a jeho dva spojenci tak stanou proti Daisy (Ruby Rose), zlovolné manažerce zmíněné organizace, kterou navíc financuje síť miliardářů. Na Sama proto vůbec nečeká jednoduchý úkol, ale pokud v něm uspěje, tak tím prokáže, že je připraven přidat se k zabijácké skupině.

Zajímavé je, že Ruby Rose si už jednu pravou ruku vůdce zločinecké organizace zahrála ve druhém díle Johna Wicka (2017), přičemž se zdá, že i zde si s ní nebude radno zahrávat. Snímek asi žádným kandidátem na Oscara nebude, ale na nějaký příjemný večer s přáteli u piva by mohl být více než ideální. 

O režii se postaral Tom DeNucci, který je zodpovědný za snímky jako Krev šampiona (2016), Zločin na palubě (2017) a Temné hlubiny (2018). Scénář zas zpracovali Jason James a Matthew Rogers.

Dále se ve snímku objeví herci jako Mercedes Kaestner-Varnado, Paul Ben-Victor, John Fiore a Julia Terranova.

Snímek bude do digitální distribuce uveden 4. 8. 2023.