Ke konci příštího měsíce dorazí na VOD a do vybraných amerických film akční thriller jménem Dark Asset, ze kterého se může vyklubat vcelku slušná a fajn podívaná, ale také i laciná a trapná vykrádačka Johna Wicka. Výše se každopádně můžete podívat na oficiální trailer.

Hlavním hrdinou příběhu se stává zcela obyčejný voják (Byron Mann), který nastoupí do přísně tajného experimentálního programu, na jehož konci je mu do hlavy voperován mikročip. Ten jeho bojové dovednosti zlepší na tak velkou úroveň, že se z něho rázem stane chodící zbraň. Pro vojáka vyloženě splněný sen, ale samozřejmě to nebude jen tak jednoduché. Skutečný cíl celého programu totiž ani trochu ušlechtilý není. A náš hrdina se následně dozví, že jeho tvůrci rozhodně nemají dobré úmysly. 

Vydává se proto na sólo misi, jejímž cílem bude celý program zastavit a potrestat ty, kteří jsou za něj zodpovědní. Mezi otce programu každopádně patří i Dr. Cain (Robert Patrick), který chce svůj uprchlý experiment zlikvidovat. A to za každou cenu. Z traileru je mimo jiné i zřejmé, že za vojákem pošle i další zabijáky, kteří se programu zúčastnili také. Podaří se hrdinovi je všechny zdolat?

Dark Asset je každopádně popisován jako akční špionážní thriller s ratingem R, který je ,,chytře napsaný a má skvělé tempo". Ale ještě uvidíme, jaká bude následná reakce od kritiků a diváků. 

O scénář a režii se postaral Michael Winnick, který má za sebou komedii Guns, Girls and Gambling (2012) a horor Malicious (2018). Dále se na scénáři podílel ještě Terri Farley-Teruel (Beautiful Dreamer).

Ve snímku uvidíme i herce jako Helena Mattsson, Shani Rigsbee, Truong Ngoc Anh, Sabina Gadecki, Erica Muñoz, Marc Winnick, Darlenis Duran a Paul Savage.

Snímek dorazí na VOD 22. 9. 2023.