I když zrovna Euphoria nemusí být váš šálek kávy, na HBO Max existuje vcelku dost jiných pořadů, které můžete sledovat – nyní se slevou. Tato streamovací služba totiž právě spustila 20% slevu, která platí pro všechny typy předplatného. Ale pospěšte si, tato výhodná nabídka totiž nebude trvat moc dlouho.

Pokud vám nevadí reklamy při sledování vašeho oblíbeného pořadu, můžete si zakoupit měsíční předplatné HBO Max za 7,99 dolarů (v přepočtu 170 Kč) místo původních 9,99 dolarů. Měsíční plán bez reklam pak snížil částku o 3 dolary, tudíž místo obvyklé ceny 14,99 nyní vychází na 11,99 dolarů měsíčně (což je 255.8 Kč). Když se přihlásíte nyní, dostanete také zvýhodněnou nabídku na dvanáctiměsíční předplatné HBO Max.

Nabídka HBO Max je bohužel dostupná pouze pro nové a vracející se předplatitele. Každý, kdo už je k odběru služby přihlášen, zvýhodněnou nabídku nedostane.

Na HBO Max se můžete podívat na mnoho nových a známých televizních seriálů, například A jak to bylo dál, Hacks, Přátelé nebo Hra o trůny. Fanoušci Harryho Pottera se také mohou kochat sbírkou všech 8 filmů, které jsou na platformě ke spuštění. Co se Harryho Pottera také týče, HBO Max nedávno vydala Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic. To vše je nyní dostupné za zvýhodněnou cenu.

Přečtěte si také: HBO MAX končí, bude nový Matrix a Doctor Who je znovu cool

Streamovací platforma HBO Max mimo jiné vydává týdenní pořady Euphoria a Peacemaker. Pokud chcete tyto pořady sledovat dříve než kdokoli jiný, můžete tak učinit hned při jejich debutu na síti.

Nabídka je k dispozici od včerejšího dne, ale bude trvat jen následující dva týdny, konkrétně do 25. ledna.