Jednu dobu to vypadalo s hororovým snímkem Prokletí Salemu, další filmovou adaptací románu od Stephena Kinga, poměrně nahnutě, ale nakonec se ho přece jenom dočkáme. A to již brzy. Před několika dny vydala služba Max krátký klip, který nám dokázal, že o náležitě temnou atmosféru nebude nouze, nyní to potvrzuje i plnohodnotný trailer, který si můžete pustit výše.

Hlavním hrdinou příběhu se stává spisovatel Ben Mears (Lewis Pullman), který se vrací do města Jerusalem's Lot v Maine, v němž prožil část svého dětství, aby zde mohl najít inspiraci pro svou další knihu. Zde se také zakouká do přitažlivé Susan (Makenzie Leigh), ovšem na nějaké poklidné psaní může rovnou zapomenout. Richard Starker (Pilou Asbæk), který do města přijel spolu s Benem, se usídlí v rezidenci za městem, kde přebývá jeho prastarý upíří pán. A následně se z města začnou postupně ztrácet lidi.

Ben a Susan proto budou muset spojit síly s dalšími obyvateli, mezi které například patří doktorka Cody (Alfre Woodard), studentík Mark Petrie (Jordan Preston Carter) a s vlastní vírou zápolící Otec Callahan (John Benjamin Hickey), aby strašlivé zlo zastavili. 

O scénář a režii se postaral hororový veterán Gary Dauberman, který pracoval na scénářích ke známým titulům jako Annabelle (2014), To (2017) a Sestra (2018).

Dále hrají Bill Camp, Spencer Treat Clark, Liam Anderson, Gavin Maddox Bergman a další. Jedním z producentů je i mistr hrůzy James Wan (V zajetí démonů).

Na službě Max od 3. 10. 2024