Několik dnů po vydání krátké ukázky přichází Netflix s oficiálním trailerem k nadcházejícímu snímku Krvavě rudé nebe (v originále Blood Red Sky) od německého režiséra Petera Thorwartha. Akční thriller s hororovými prvky, jehož příběh se točí okolo mezinárodního letu, který se ocitne pod nadvládou teroristů a upírů, dorazí na oblíbenou streamovací platformu v polovině letních prázdnin.

„Letadlo kdesi nad Atlantikem unesou teroristi a žena, která cestuje se synkem a trpí záhadnou nemocí, kvůli tomu musí odhalit své temné tajemství.“ Tak zní oficiální synopse snímku, kde se v centru pozornosti ocitá Nadja (Peri Baumeister), mladá matka se vzácnou poruchou krve, která míří se svým desetiletým synem do Spojených států, aby zde našla lék. Poklidný noční let přes oceán ale nabere nečekaných obrátek v okamžiku, kdy skupina teroristů násilně převezme řízení letadla a začne ohrožovat nevinné cestující.

Přečtěte si také: Očekávaný slasher Halloween Kills v oficiálním traileru

Narušitelé však nemají tušení, s čím si během své operace zahrávají. Nadja má totiž moc ochránit nejen své dítě, ale také zbytek posádky, avšak za příliš vysokou cenu. Poté, co schytá kulku do hrudníku, je ale donucena vybrat si mezi smrtí a odhalením temné stránky, probuzením vnitřního monstra a vykročením na krvavou cestu za spravedlností. Teroristé se stávají lovnou zvěří a všichni na palubě letadla se ocitají v kolotoči nebezpečného závodu s časem a boje o přežití. Zdánlivě neškodná matka je totiž upír.

Mrazivý německý thriller Krvavě rudé nebe doputuje ke globálnímu publiku již 23. 7. 2021, kdy snímek přistane na kartě Netflixu. Streamovací platforma tak pokračuje v plnění strategie, kdy na svých stránkách každý týden uvede nový film. V hlavních rolích scénáře, za nímž stojí Peter Thorwarth a Stefan Holtz, se dále objeví také Graham McTavish, Dominic Purcell nebo Roland Møller.