Američan Jerry Seinfeld se proslavil především jako komik a herec, který je jedním z otců legendárního seriálu Show Jerryho Seinfelda (1989). A už brzy nám na Netflixu nadělí svůj celovečerní režijní debut jménem Unfrosted: The Pop-Tart Story, v němž si i sám zahraje jednu z hlavních rolí. Streamovací platforma se již pochlubila oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede do Michiganu roku 1963, kdy veškerým snídáním vládly cereálie s mlékem. V té době se také firmy Kellogg's a Post, dva zapřisáhlí rivalové, pouštějí do zběsilého závodu o to, kdo světu nadělí pečivo, jež změní „tvář všech snídaní“. V rámci toho se tak staneme svědky zrodu pochoutky jménem Pop-Tarts, sladkého plněného pečiva s polevou, které se stalo jednou z nejoblíbenějších snídaní ve Spojených státech.

Těšit se tak můžeme na příběh o velkých ambicích, zradě a samozřejmě spousta cukru, který se evidentně nebude brát vůbec vážně a občas zajde i do absurdit. 

Seinfeld se postaral jak o o režii, tak i o scénář, na němž spolu s ním pracoval ještě Andy Robin (Live Free or Die).

Snímek se může chlubit i náležitě hvězdných obsazením, objeví se v něm herci jako Melissa McCarthy, James Marsden, Hugh Grant, Rachael Harris, Amy Schumer, Dan Levy, Christian Slater, Max Greenfield, Thomas Lennon, Bill Burr, Maria Bakalova a další.

Na Netflixu od 3. 5. 2024.