V Itálii momentálně probíhá natáčení romantické komedie jménem Under The Stars, která se může chlubit slušným hvězdným obsazením. V předních rolích se nám přestaví na Oscara nominování herci Toni Collette (Mafia Mamma) a Andy Garcia (Expend4bles: Postr4datelní), dále se k nim ještě připojí Alex Pettyfer (The Ministry of Ungentlemanly Warfare) a Eva De Dominici (Uklízečka).

Příběh by se měl zaměřit na jakéhosi spisovatele, který píše především romantické příběhy, nicméně v poslední době mu to moc nejde. Do toho všeho uvízl ve vztahu, kterému zcela chybí vášeň. Vydává se proto do Itálie, aby zde našel inspiraci, v rámci čehož se pak nečekaně setká s dívkou svých snů. 

Hlavní část produkce momentálně probíhá v jihovýchodní části Itálie, posléze se by se mělo natáčení přesunout do Londýna.

Režii si vzala pod palec filmařka a herečka Michelle Danner, která natočila dramata jako Hello Herman (2012) a Miranda's Victim (2023). Scénář si zas vzala na starost Victoria Vinuesa (See You on Venus).

K výše zmíněným hercům se ještě mají přidat Rob Estes (Krásná katastrofa), Jessica Michel Serfaty (Ride) a Chiara Iezzi (The Broken Key). 

Mezi výkonné producenty pak budou patřit Christian Mercuri, Roman Viaris, Leonardo Maria Del Vecchio, Jessica Michel Serfaty, Davide Meretti, Gary Hamilton, Ying Ye a Gian G. Foschini.

Na produkci dohlíží studio Arclight Films, oficiální datum premiéry však zatím neznáme.