Střih k filmařskému řemeslu téměř neodmyslitelně patří. Téměř, protože čas od času se najdou i tituly, které tvůrci odvážně natočí na jeden jediný záběr. To samozřejmě není vůbec nic jednoduchého, nejenže se mnohdy jedná z hlediska produkce o velice náročný a frustrující proces, ale zároveň to není žádná automatická záruka kvality, přičemž tvůrci musí myslet i na další faktory, aby film byl nakonec skutečně dobrý.

A již brzy bude na službě Shudder premiérovat šíleně vyhlížející horor jménem Mads, který se chlubí právě tím, že je celý natočený bez střihu na jeden jediný záběr. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se by se měl zaměřit na osmnáctiletého Romaina, který se po vyzkoušení nové drogy rozhodne vydat se na párty. Cestou nabere na kraji silnice zraněnou ženu, která však po nastoupení do auta zpanikaří a začne třískat hlavou o přístrojovou desku, což následně vyústí v její smrt. Přesně tak pro Romaina začíná noční můra, během které nebude schopen rozeznat, co je vlastně skutečné a co nikoliv. Stejně tak vyvstane otázka, proč jsou účinky záhadné drogy až takhle silné.

Tvůrci chtěli film natočit na jeden jediný záběr, aby ona halucinogenní jízda působila pokud možno co nejvíce autenticky.  

O scénář a režii se postaral francouzský filmař David Moreau, který natočil horory jako Ils (2006) a Oko (2008).

Ve snímku si zahrají herci jako Lewkowski Yovel, Lucille Guillaume, Laurie Pavy, Milton Riche a Xiomara Melissa Ahumada Quito.

Film bude 18. 10. 2024 premiérovat na službě Shudder, která v České republice bohužel dostupná není, ale je možné, že ho u nás eventuálně uvede jiná platforma.