Od 17. do 23. ledna spouští Amazon Fanimation Week, jenž bude obsahovat novinky týkající se animovaných pořadů pro dospělé, které mají vyjít na Prime Video. Klíčová data jsou 18. ledna, kdy se Amazon zaměří na nadcházející sérii Diabolical, a 20. ledna, který je věnován RPG seriálu The Legend of Vox Machina.

Aby navíc přilákal víc fanoušků animovaných pořadů, umožní Amazon Prime sledování některých z nich bez placení předplatného. Půjde například o první čtyři epizody Invincible a Evangelion 3.33 a 3.0+1.0. Nabídka platí od 17. ledna do konce února.

Co Amazon v rámci týdne chystá?

  • pondělí 17. ledna – Anime: Den věnovaný všem úžasných anime titulům dostupných na Prime Video, včetně kritikou oceňované série Evangelion Rebuild.
  • úterý 18. ledna – Diabolical: Čas na nové informace k animovanému The Boys: Diabolical.
  • středa 19. ledna – Fairfax: Středa je zasvěcená nejnovějšímu Amazon přírůstku z řady animovaných pořadů.
  • čtvrtek 20. ledna – Vox Machina: Novinky ze světa fantasy seriálu, který bude mít premiéru již 28. ledna.
  • pátek 21. ledna – Undone: Zákulisí jedné z vizuálně nejúžasnějších show na Prime Video.
  • sobota 22. ledna – Invincible Season 1 Rewatch: Víkend je zakončen opáčkem jednoho z nejdiskutovanějších seriálů o superhrdinech z roku 2021.
Přečtěte si také: Krimi komedie Nebezpečná laskavost se na službě Prime Video dočká pokračování

Amazon neprozradil, co nového se dozvíme k očekávanému The Boys: Diabolical, ale jedná se o první zmínku o sérii od jejího oznámení v roce 2021. Když byl seriál poprvé oznámen, série již byla popisována jako téměř dokončená, ale není jasné, zda Amazon připravuje trailer, teaser, případně dokonce jen plakát. Zatím jen víme, že má osmidílný animovaný seriál vyprávět „neviditelné příběhy z univerza The Boys“ .

Nicméně premiéra fantasy seriálu The Legend of Vox Machina se již blíží. Vydání je stanoveno na 28. ledna. Příběh je inspirovaný populárním Dungeons & Dragons, jak také můžeme vidět v nedávno zveřejněném traileru.